31 Ağustos 2010 Salı

lida girin

Burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin


Mevcut sağlık felaketi - 60's sağlık mevzuatının çok beğenmek yana - Yerindenlik Hıristiyan / Katolik öğretim ötesine gitmiş değil ihlal etmiştir.
Toplumun tek / en küçük birimleri burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin (ve ailenin kendi kendine) şimdi güçsüz ve devletin piyonu vardır.

Güncel karışıklık iki uçtan ve vasıta geliyor ....
Bu tartışma bir yere kadar bu kökenli bu kadar çok görmek Real netlik bakın. bir model zaten sırada yer aldı
hangi bu cihazı nasıl ve kimin kazananlar ve kaybedenler burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin olacaktır için standart ayarlar.

Bu model kamu eğitimdir.

Düşünün:

50 yıl önce rekabet devlet okullarında hesap verebilir ve sorumlu olmak zorunda. orada eğitim için bir Federal destek oldu - hayır Başlık 1 veya Başlık 9 kurulu başarısızlık karşısında neden ve yönetim kurulu giderleri arasında. Yerel bakım ve yönetim anahtar vardı - bu bir anlayış bireylerin hala seçme hakkı vardı.
zaman (mülkiyet vergileri küçük emlak vergileri "korumak ve destek" okul sistemleri - kullanıldı zaman
infrstucture o planlanmış ve bireysel katkıları, bağış toplama ve toplum çalışmaları oluşturduğu bir konsorsiyum - bugün gibi inşaat tarafından inşa inşa edilecek olan vergi, vergi ve vergi olduğunu.)

Hangi sonuçta düşen bir "sıfır toplamlı" çözüm oyun sonu yerleştirin. Zaman vergi yeterince yüksek, insanlar bile okul seçimi dikkate almayacağım - sadece kamu eğitiminin bir seçimdir. ne kadar pahalı halk eğitimi olduğunu unutmayın - Pa bunu devlet okullarında bir çocuk yetiştirmek .. NJ içinde 20.000 $ üzerinde olan 14.000 $ maliyeti.

Hangi sol tek mükellefi seçeneği isteyen gerçek nedenidir. tek ödeyici seçeneği ne halk eğitim olmasıdır. Bu özel sigorta ve sağlık denklemin dışında zorlama için mekanizma bir dipsiz kuyu - özel okulların binlerce kapanış gibi olmak amaçlanmıştır Her iki durumda da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder