31 Ağustos 2010 Salı

Problemler

Son sağlık mevzuatı üzerinde tırmanan hukuki savaş dışarı federal yargı eyalet hükümetleri döküldüğünde vardır. New York Times raporlarından bir 14 Ağustos hikayesi:

gerek sigorta fiyatları gözden geçirmek ve yeni haklar tüketicilere verilen bir teçhizat yürürlüğe karşısında devletlerin gerekli yasal yetki sorumlulukları yerine getirebilmek için emin olmak için onlara Başkan Obama'nın sağlık yasa ile konuyor çabalıyorlar.

Yaklaşık yarım devletlerde Sigorta komisyon onlar apaçık bir delil önümüzdeki ay yürürlüğe girmesi tüketiciyi koruma standartları uygulamak zorunda değilsiniz söylüyorlar.

Federal ve eyalet yetkilileri yolları deliği için arıyor. Aksi halde, burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yaşadıkları yere bağlı olarak tüketicilerin yeteneği çok büyük değişiklik olabilir yeni yasanın yararlarını korumak için söylüyorlar.

Ancak Arizona, arada gelmek yerine devlet etkisiz hale getirme çeşit istihdam yakın bir eylem tabii kabul etmiştir:

Arizona bu olası mevzuat herhangi bir devlet kurumu federal sigorta standartlarını uygulamak için yetki geçmek için, bir dava federal yasa zorlu yılında katılım görünümünde olduğunu söyledi. Ayrıca, dedi, Gov Jan Brewer burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin "sınırsız bir kural verme moratoryum kurulmuştur, bu yüzden bir plan kural hukukun uygulanması" ile ilgili benimsemek zorunda bulunuyor.

Ulusal sahne Arizona göç yasasına nedeniyle neden tartışmalara rağmen, yine de çok umut verici anket numaraları bulunuyor. diye yeniden seçilmek kazanç olasılığı durumunda, Arizona kesinlikle önemli bir devlet federal hükümete karşı devletlerin mücadele izlemeye değer olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder