7 Eylül 2010 Salı

Kanser çeşitleri...

Ne boğaz kanseri neden olur?

Diğer bir neden ise burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin boğazını kanser orofarengeal kanser yaptığı açıklamada kanser muhtemelen sigara ve içki yüzünden meydana olmasıdır şüphelenmek için.

"Sigara orofarengeal kanser önemli bir nedenidir," Har-El WebMD söyler. "İçme alkol kadar istatistikler bize dediği gibi, kötü tek başına değildir. Ama içme kombinasyonu ve sigara kötü birleşimidir."

orofaringeal durumlarda doktorlar burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin görüyoruz ani yükselişi için Douglas kanser için hesap olsa da, değil hesap.

"Bu gerçekten dramatik bir oranda, erkek nüfusun özellikle artan bir hastalıktır," Teknos diyor. "O uzun zaman önce, bu sadece baş ve boyun yaklaşık% 18 kanser oluşur. Şimdi tam ve üçüncü çok hızlı bir oranda artmaktadır oluşturur."

Hangi durumlarda artış mucip, Teknos diyor olgu sayısında bir artış olup sigara ve içki ama insan papillom tarafından değil neden - HPV, cinsel yolla bulaşan virüsün en servikal kanser ve genital siğilleri nedeni olarak da bilinir.

Teknos geçtiğimiz günlerde altıdan fazla ömür oral seks ortakları ile insanların büyük orofarengeal kanser riski bulunan bir Ohio State çalışma söyledi. Henüz net diğerleri yok ise neden HPV ile bazı insanlar bu boğaz kanseri değil. Ama o yıllarda HPV enfeksiyonu ve kanser görünümünü arasında geçmesi olabilir görünüyor.

"Enfeksiyon kişinin 20s ve sadece kanser gibi 40'larda ortaya yaşanabilir" diyor. "Biz ne kanseri insanlar farklı belirlemeye çalışır araştırma yapıyoruz. Çünkü çok maruz kalırlar, ancak sadece birkaç kanser olsun."

bir boğaz kanseri tedavi edilebilir mi?

ilk evrelerinde, bu "gırtlak kanseri" kapatsaydım cerrahi burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin veya radyoterapi zaman% 85 tedavi edilebilir.

Daha sonraki aşamalarda daha sorunlu. Douglas Doktorlarının "IV" kanser geç evre teşhis olduğunu söyledi.

"İleri evre IV kanserler için, boyun lenf nodu olan duruma bağlıdır," Har-El söyledi. Zaten boyundaki lenf düğümlerine yayılmış olması durumunda "bu lenf düğümlerine yayılmış etmediyse var remisyon% 60 şansı bitti. Ama remisyon oran olan% 40 veya% 30 daha fazla seviyorum."

Douglas onun kanser başını ve boynunu yayıldı, ancak Doktorlarının yaşama onun oran% 80 olduğunu söylüyor söylüyor.

Teknos hiçbir neden bu değerlendirme şüphe etmek için söylüyor.

"Biz hâlâ kurutmalı kategoride sahne IVa olduğunu düşünüyorum" diyor. "Tabii ki, bilmiyorum ama onun tedavi edilebilirlik oldukça kabul edilebilir olabilir."

İlginçtir, orofarengeal kanser HPV kaynaklanan çok daha kolay kürünü - geç evrelerinde bile - daha kanser sigara ve içki kaynaklanır.
Ne boğaz kanserinin belirtileri nelerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder