31 Ağustos 2010 Salı

Farklı girişimler

Sevgili Arkadaşlar ve burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin kullananlar
Biz altı yıl önce Bayanlar Biyoetik Projesi başlattık. Destek ile, yenilikçi programlar, politika tavsiyeleri ve etik konularda kadın sağlığı, üreme teknolojileri ile ilgili araştırma geliştirilen ve neuroethics. Biz bir fark yarattı: çalışmalarımız yeni kitlelere ve teşvik kadın biyoetik etrafında politika geliştirmenin sorular katılmak için bu önemli sorunları burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin dile getirdi. Lütfen Board "Bazı birlikte başarılı anahtar faaliyetlerin vurgulayarak için" Rapor bir göz atın. İçtenlikle ve mali kaynaklar çabamızın bir başarı yapmak için katkıda bulunmuştur zaman, yetenek teşekkür ederiz. Teşekkür ederim.

Şimdi olağanüstü bir fırsat sonraki seviyeye çalışmalarımız almalıyız. Craig Venter ve arkadaşları "biz kimin veli bir bilgisayar gezegende yaşadım ilk kendini kopyalayan türler oluşturmak gibi" ve Lee Hood takımı ilk aile genom çalışma tamamlandığında, biz biyoloji ve çok heyecan verici yeni bir dönemin giriyoruz ve tıp. Aynı zamanda, biyoetik konular, televizyon ve edebiyat film frekans arttıkça görüntüleniyor.

Million Dollar Baby ötanazi ve sağ ölmek ele, gelişmekte olan ülkelerde aydınlatılmış onam ve ilaç denemeleri ile Constant Gardener; Island yedek parça insan klonları ile; Gattaca genetik mühendisliği ile; Sixth Day klonlama ile; Azınlık Raporu neuroengineering ile; yapay zeka ve Bicentennial Man. Yasa ve Düzen, House gibi popüler televizyon programları, Grey's Anatomy ve CSI Miami aydınlatılmış onam genetik testlere konuları ele vardır. Literatürde, Margaret Atwood bize Oryx & sutavuğu bio-mühendislik tehlikelerini gösterdi, Kazuo Ishiguro Me Go Never Let klonlama üzerinde duruldu, burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin Michael Crichton Next genetiği ile dağıtılır ve Jodi Picoult My Sister's Keeper (şimdi kurtarıcı kardeş aldı bir film de yapılabilir.) değil uzay araştırmalarının ilk günlerinden itibaren bu kadar kırılmak bilim ve etiği ile ilgili konularda genel halkın ilgisini gördük.

biyoteknoloji sözünü yerine tehlikelerini bu ven odak son eserlerin çoğu, ve bu tehlikelerden muhafazakarlar onların gündemi desteklemek için kullanın. Bunlar sadece puan konuşuyor: muhafazakâr biyoetik merkezlerinin mesaj için popüler filmlerin ve kitapların büyük araçlar yapmış değildir. Ancak film yapımcıları, televizyon üreticileri ve yazarlar kasıtlı bir muhafazakâr biyoetik gündem itici bir olgu olmayıp, onlar sadece güçlü anlatım gerilim ile zorlayıcı hikayesini çizgiler yaratıyor. Ya bu hikayenin satırları daha olur ilerici bir bakış açısı dahil? biz bulmanıza yardımcı olabilir eğer ve malzeme yetiştirmek Orada muazzam bir fırsat popüler medya aracılığıyla biyoetik ilerici tarafı ortaya etmek.

Biz yolları ve akademik politika alemlerinin dışından ulaşmak gerekir. popüler kültür gücü yararlanan bir organ ve dramatik bir şekilde kamu yürütmektedir zorlayıcı bir stratejidir. Birçok gelişmekte olan teknolojiler ve fikirler düşünülemez yakın zamana kadar vardı. Genetik test, tasarımcı bebekler, radikal yaşam uzatma ve sinir görüntüleme, birkaç, halen bebeklik döneminde olan isim. Ve bu sorunların nasıl kamu akılda çerçeveli belirlemek için büyük bir fırsattır. Biz ilerici değerlerini sağlamak gerekir Politikası kamuoyu takip edecek, ulusal konuşma bir parçasıdır.

Bu bir sonraki seviyeye çalışmalarımız almak zamanı: popüler kültür etkileyen. Bu yeni odak bir evrim ve orijinal vizyonu uzantısıdır. Bu sonraki büyük maceranın ilk planlama aşamasında bulunmaktadır. siz dahil olmak istiyorsanız, burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin, beni izleyin veya doğrudan bana ulaşın.

Kadınlar Biyoetik Projesi harika bir deneyim oldu. Biz minnettar cömertçe zaman ve yetenek vermiş pek çok başarılı insanlar içindir; bizimle ortaklık etkili örgütler ve büyük bir kavram çok az bir şans aldı vizyoner, cömert bağış çalıştılar. Ancak, yeni kültürel meydan adresleme bir kamu politikası think-tank daha az belirli odaklı yeni bir organizasyon gerektirir. Sonuç olarak, Bayanlar Biyoetik Projesi 11 Haziran 2010 tarihinde kapılarını kapatacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder