23 Aralık 2010 Perşembe

Yaprak dökümü yolun sonu izle

Yaprak dökümü yolun sonu izle

Tam 4 yıldır kanald ekranlarında severek izlediğimiz muhteşem dizi 29 aralık 2010 tarihinde yayınlanacak olan final bölümü Yaprak dökümü yolun sonu izle ” ile ekranlara veda edecek.Hepimizin özelikle bayan seyircinin tek bir bölümünü bile kaçırmadanizlediği ve aile hayatında olabilecek yani karşılacağımız sorunlara ufaktan dokundurma yapan bu mükemmel dizi maalesef sonunda sona eriyor ve bizler acı ile o günü bekliyoruz.

Dizi bitince bir çok insan kesin olarak büyük bir boşluğa düşecek ve kim bilir intihar edenler bile olur.Saçmalık demeyi dile kolay tam 4 yıldır adamlar ( bayanlar ) kaçırmadan bu diziyi izliyor ve ertesi gün kadınlar toplanarak bu dizinin sahneler hakkında yorum yapıyorlar.B yorumlar kim bilir kaç hafta sürüyor.


İşte böyle harika bir dizi 29 aralık 2010 Yaprak dökümü yolun sonu bölümü yani ” Yaprak dökümü yolun sonu final ” olarak bitiyor.Umarım bunun gibi mükemmel ve öğretici bir dizi yine başlar ve 10 yıl bitmez.

yazı seko.tk’dan alınmıştır


Yaprak Dökümü 174. Bölümü izle-Yaprak Dökümü son bölüm-yaprak dökümü yolun sonu izle-Yaprak Dökümü Yolun Sonu 29 Aralık Final Bölümü izle - Ali Rıza bey ölecek mi? - Yaprak Dökümü Yolun Sonu izle - Yaprak Dökümü Müzikleri Dinle - Yaprak Dökümü Final Müzikleri Dinle - Yaprak Dökümü Yolun Sonu Müzikleri Dinle - Yaprak Dökümü 174. Bölümü Kritikler - Yaprak Dökümü Son Bölümü izle - Yaprak dökümü yolun sonu izle-Yaprak dökümü yolun sonu izle-Yaprak Dökümü 174. Bölümü izle-Yaprak Dökümü son bölüm-yaprak dökümü yolun sonu izle-Yaprak Dökümü Yolun Sonu 29 Aralık Final Bölümü izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder