30 Ağustos 2010 Pazartesi

Pozitif bilim sayesinde burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin

burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin bu hafta Namibia üç kadın izni olmadan sterilizasyon gerçekleştirmek için devlet dava açtığı bildirildi. Orada danışma sırasında zorluklar nedeniyle güç derecesi hakkında bazı belirsizlik gibi görünüyor. Bir yasal temsilci bu işlemler her zaman açıkça tartışılmış ve onbir yerli dilleri, zaman zaman, bir dil bariyer oluşturmak değildir demişti. Kadınlar protesto edilmiş ve "Vücudum benim rahim devlet plaketler taşıyan, benim sağ".

Şimdi, bir sonraki önemli nokta için: bu kadınların HIV pozitif tanısı aşağıdaki sterilize edildi. bir toplumun (UK), bireysel özerklik ve gerçeği hastalara en büyük ölçüde söylüyorum teşvik çıkarken, o çoğunluğa atlamak kolay ve yanlış-yapmak için sanık doktorlar parmakla işaret ederek başlayın. Zorla sterilizasyon diğer ülkelerde bildirilmiş, Arnavutluk ve Çek Cumhuriyeti gibi özellikle post-komünist ülkeler. Bu zor bireysellik reddedildi tarihinden, özerklik resim yapmak olmuştur. Ancak Namibya farklı bir dönemece girdi. Ben sadece bu kadınların gelecekteki gebeliklerin önlenmesi için hedef HIV virüsünün potansiyel bulaşma bu yöntemi durdurmak için tahmin yürütebiliriz.

HIV / AIDS önde gelen ölüm nedeni olan bir ülke ve Ulusal Nüfus Sağlık Araştırması (2006) In 17 çocukların% yakın 18 yaşında en az bir ebeveyni, tıp camiasının - tarafından da yetim edilmiştir altında tahmini toplum olarak - yakın umutsuzluk olmalıdır. Bu bir burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin HIV + kadın kim olabilir bir sterilizasyon gerçekleştirmek için bir doktor eylem yapıyor mu kapasite ve yeterlilik, ya da hiç, herhangi anlamanız daha kolay razı olmayan razı değil?

bir faydacı gelecekteki potansiyel acı önlemek için etik midir - sağlık işleri ve sosyal - bir ailenin - ve bir doktor doğru kişi gibi uygulamaların uyanmaya nedir? Öncelikle, HIV Batı ülkelerinde yönetilebilir bir kronik durumdur ama diğer faktörler bir ülkeye özgü birlikte erişilebilirlik ve ilaç durumu eksikliği ile, HIV bir ölüm-cümlesidir.

yönetmek doğum hastalığı yönetmenin bir yolu var mı? Hakikat ve güven sık sık el-in-hand gidin. Ne Namibyalı kadın ve ülkelerin sağlık sisteminin etkileri nelerdir? Bu üç kadın sterilizasyon veya zorlanmış değil, insan yaşamına korkunç tehditlere tepki nasıl olmalı tıp ile ilgili sorulara neden oldu, ve dahası, bir doktor ve hasta arasındaki güven kablosunu kesme görünen sisteminin bir parçasıdır sonlandırır Toplumun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder