30 Ağustos 2010 Pazartesi

fx15 biber ile formda girin

Burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin sinirli olarak ve üzücü Belki son hafızasında hiçbir grip sezonu olan geçen yılki, domuz gribi virüslü milyonlarca ve aşı sıkıntısı uzun çizgiler ve hayal kırıklığı yol açtı. Yeni bir grip sezonu başlıyor gibi, öğrencilerin okula geri kafa, son aşı-ki gribi üç suş önümüzdeki aylarda, H1N1 virüsü (aka domuz gribi) dahil olmak üzere dolaşımda bekleniyor karşı korur - burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin zaten doktor ofis ve gelen bir diğer klinikler. yaklaşan grip sezonunda hakkında US News cevaplar ivedi sorunlara, yeni aşı ve nasıl sağlıklı kalmak için.
Buraya tıklayın daha fazla öğrenmek için!

[H1N1 değil Tehdit, Ama Aşı Still Garantili] - burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin sayesinde...

Ne zaman grip mevsimi başlar ve sona erer?
Durumlarda zaten federal Merkezleri Hastalık Kontrol ve Önleme tarafından bildirilmiştir. Yani grip resmen Ekim'e kadar başlamazsa erken bu yıl burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin sezon dikkat çekicidir. Ocak, Şubat aylarında grip aktivitesi genellikle tepe ve Mart ve rüzgarlar aşağı Mayıs ayında, Henry Bernstein, Dartmouth Tıp Fakültesi pediatri profesörü ve Amerikan Pediatri Akademisi 'enfeksiyon hastalıkları komitesi üyesi diyor.

Ne gribi tür sezon o olacak?
Grip öngörülemeyen, ve imkansız sezon ne tür bizim için konum herhangi kesinlikle söylemek. "Bir eksik sanatın," Harvey Karp, University of Southern California Tıp Fakültesi bir çocuk gelişimi uzmanı diyor. "Ama biz oldukça sağlam H1N1 sezonu boyunca geçen yıl, bu yüzden bir çok kişinin bu virüse bağışıklığı var gitti. That iyi bir şey bu yıl olmalıdır. " Çok fazla stres Ancak, grip ve devam eden ekonomik sıkıntılar bizi oldukça stresli var, diye ekliyor yatkınlığı dokunulmazlığı ve artış düşürebilirsiniz.

Ne zaman aşı kullanılabilir hale gelir?
Bu edilebilir şimdi şirketler Ağustos ayında bu yılki toplu dağıtmaya başladılar's. Daha sonra diğerlerine göre bazı ilçelerinde, burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin ancak ulaşabilir.

Kimler grip aşısı almak gerekir?
İlk defa, CDC herkes için 6 ay ve daha yaşlı değil, sadece tıbbi hassas aşılama öneriyor. Aşılama özellikle çocuklar, bu 65 ve üzeri, hamile kadınlar da dahil olmak üzere yüksek riskli gruplar için önemlidir ve bağışıklık sistemi zayıflar altta yatan bir durum kimse ile HIV, astım, diyabet veya kanser gibi. Başlangıç bebeklerde 6 ay ve altında, onların bütün aile ve bakıcılar-shot almalısınız aşı olamaz, Bernstein diyor.

Kaç atış bu yılki aşı ihtiyaç duyar?
Çoğu kişi sadece bir ihtiyaç. onlar gribine karşı, ya da sadece geçen yıl H1N1 aşısı tek doz aşı olmamıştım eğer 9 yaşındaki çocuklar yaş 6 ay, ancak iki doz gerekir. Bu doz dört hafta arayla verilir. ikinci bağışıklık koruma sağlarken, ilk doz, burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin , Aşılama Eylem Koalisyonu, aşılama oranlarını artırmak için çalışan savunma grubu kuruldu bir aile hekimi diyor bağışıklık sistemini asal. bir çocuk ancak iki doz ihtiyacı varsa tek aldığında, o az veya hiç gribi koruma olacaktır.

bir en iyi zaman grip aşısı almak mümkün mü?
Hiçbir avantajı bekleyen's, Bernstein diyor. Er bunu almak, er korunmasını.

Ne kadar zaman içinde tekme sürer?
Yaklaşık iki hafta. "Bu yüzden çok geç aşı almak hiç bu," Bernstein diyor. "Bazı insanlar Kasım veya Aralık bunu alamadım eğer, bunun çok geç olduğunu düşünüyorum. Bu doğru değil." koruma hızla gelişir, çünkü grip sezon sonunda burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin bile doğru vurulmaktan değmez,'s.

Can aşı, özellikle erken olsun yıpranmaz?
Şimdi aşı alırsanız Hayır, hala ne zaman grip sezonunda yukarı gelecek yıl sona erdi korunmuş olacak, Bernstein diyor.

burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin ile sizileyiz.

Gerektiğini herkes aşı kaçmak?
, veya aşı üretmek için doktorunuz ile konuşmak önce geçmiş grip aşısı tepki aldım eğer kullanılan burmeh tavuk yumurta alerjisi iseniz. Ciddi bir reaksiyon belirtileri, CDC göre solunum problemleri, ürtiker, halsizlik, fx15 hızlı kalp atışı ve baş dönmesi vardır. Eğer ateş ile hasta, bekle iseniz belirtiler yatıştı kadar aşı almak için-bu şekilde, orijinal hastalık bir reaksiyon belirtileri karıştırmayın olacak, Carolyn Köprüler, bir grip bölümü bilim için ortak direktörü diyor burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder